نخستین همایش منطقه ای حفاظت از زیرساختهای حیاتی با هدف بررسی آخرین وضعیت پدافند غیر عامل در صنعت نیشکر با حضور کارکنان و متخصصان این صنعت در نیشکر امیرکبیر آغاز به کار کرد .
در این همایش که به همت کمیته فرهنگی(مدیریت حراست، پایگاه مقاومت بسیج و روابط عمومی شرکت کشت و صنعت نیشکر امیرکبیر) در تالار ساکارا برگزار شد، ظرفیت سازی و افزایش تولید با رویکرد حفاظت از زیرساخت های حیاتی صنعت نیشکر در پیش یابی مخاطرات و خرابکاری سایبری و زیستی، حفاظت از زیرساخت های حیاتی در مدیریت تولید و درس آموخته های سیل ۱۳۹۸ با تمرکز بر حفاظت از تاسیسات از موضوعاتی بود که در این همایش درباره آن بحث و تبادل نظر گردید.
آمادگی برای مقابله با تهدیدهای نوظهور ، آشنایی با مفاهیم ریسک در حفاظت از زیرساخت های حیاتی ، تهدیدات زیستی و حفاظت از زیرساخت های کشاورزی و صنعت، آشنایی با سیستم سوانح و اتاق بحران ، امنیت اینترنت هوشمند، حفاظت از زیرساخت های حوزه برق ، تاب آوری در حفاظت از زیرساخت های حیاتی، رویکرد نوین در اعمال تهدیدات بر زیرساخت های حوزه انرژی از دیگر مواردی بود که در این همایش مورد برسی قرار گرفت.
همچنین در مانوری، سطح آمادگی کارکنان برای اتصال برق در مواقع بحران سنجیده شد.
حجت بهمئی از کارشناسان مدیریت بحران استان خوزستان در این همایش گفت: مجموعه اقدامات ما برای دفع خطر باید منجر به افزایش پایداری و بازدارندگی و تداوم فعالیتها و کارکردهای مهم و حیاتی شود به این معنا که تهدیدات منجر به اختلال در فرایند تولید نشود.
علی معلی؛ مدیر حراست شرکت کشت وصنعت نیشکر امیرکبیر نیز، اظهار داشت: آسیبپذیریها را شناسایی و در بخشهای مختلف برای آنها راهکارهای مقابله مطرح کردهایم که یکی از آنها تداوم تولید در صورت قطعی برق است.